Waar sommige bewindvoerders kantoren vaak dagen of weken op zich laten horen voor het aanmelden van een cliënt en het opzetten van een afspraak, besparen wij bij AY Bewind en Beheer jullie als instantie veel tijd. Bij ons word je binnen 24 uur teruggebeld voor het maken een afspraak. Deze afspraak kan vaak al binnen een paar dagen plaats als dat nodig is. Wij werken veel samen met instanties om ervoor te zorgen eerder aanwezig te zijn in het proces.

businessman op pagina instanties
instanties aangelosten bij AY Bewind & Beheer

Wij werken met meerdere zorg en maatschappelijke instanties en bedrijven. Deze instanties en bedrijven ervaren elke dag weer tijdsbesparing en gemak van de samenwerking met AY Bewind & Beheer.

AY Bewind & Beheer wilt graag met je samenwerken

AY Bewind & Beheer is gespecialiseerd in Bewindvoering en Budgetbeheer. Omdat wij ons volledig gefocust hebben op bewindvoering en budgetbeheer zijn wij hier behoorlijk efficient in geworden. Hierdoor kunnen wij het stukje financiën op een juiste manier overnemen van onze cliënten. Waardoor de instanties weer hun aandacht kunnen richten op hun eigen specialisme.

Wij proberen zoveel mogelijk de samenwerkende instanties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van hun cliënten. Dit doen wij door makkelijk bereikbaar te zijn en samen te kijken naar welke optie het beste aansluit bij de client.

Wij werken met de cliënt altijd op basis van een persoonlijk kennismakingsgesprek op de locatie (thuis, bij de instelling waar hij/zij verblijft of bij je op kantoor) van zijn of haar keuze.

Indien je meer wilt weten over een toekomstige samenwerking, kunnen wij altijd even langskomen om te praten.

samenwerking met AY Bewind & Beheer

Waarom bespaar je tijd bij AY Bewind & Beheer?

Het komt steeds vaker voor dat zorgverleners teveel tijd besteed aan de financiële stukken en administraties van cliënten. Dit is natuurlijk niet de focus of doel van zorgverleners. Dit word ook namelijk niet vergoed vanuit de WMO of andere potjes bij de gemeente. Financiën en administratie kan heel veel tijd in beslag nemen, zeker als je dit elke keer weer moet bijhouden. Als je gebruik maakt van het specialisme van AY Bewind & Beheer, dan kan je die tijd gebruiken om te doen waar jullie als zorgverlener voor specialisten in zijn, namelijk het verlenen van “echte” zorg.

 Een zorgverlener kan daarom het beste, financiële problematiek zo snel mogelijk door verwijzen inplaats van het zelf proberen op te maken, wat ten koste kan gaan van de kwaliteit van hun oorspronkelijke dienstverlening.

Waarom doorverwijzen naar AY Bewind & Beheer?

AY Bewind & Beheer staat al meerdere jaren bekend als de “go to” bewindvoerder en/of budgetbeheerder van verschillende zorg instellingen in de regio. Wij worden gekenmerkt door onze professionaliteit en bereikbaarheid. Daarnaast laten wij ons als organisatie meerdere keren per jaar toetsen door de rechtbank en onafhankelijke accountantskantoren. Dit zodat wij onze kwaliteit kunnen beschermen.

Geen wachtlijsten

Wij zijn trots te melden niet te werken met wachtlijsten. Onze organisatie is zo ingericht dat wij met grote snelheid cliënten kunnen helpen. Zodra wij een aanmeldingen hebben ontvangen van jullie, zullen wij binnen 24 uur contact met jullie openen voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek.