Anil Yuceyurt MSc

Ik ben een bewindvoerder met een universitaire economische achtergrond en meerdere jaren ervaring in de financiële wereld en binnen gemeentes. Ik werk niet alleen vanuit mijn financiële kennis maar ook vanuit het perspectief van een echte hulpverlener, waar zorg een belangrijke rol speelt.


Ik ben gestart als beschermingsbewindvoerder, omdat ik vanuit mijn ervaring overtuigd ben geraakt dat ik u op een betere manier kan helpen, dan wat de markt momenteel doet. Met mijn financiële scholing en ervaring bij gemeenten en andere overheidsinstanties kan ik u meer bieden dan alleen het beheren van uw financiën!


U vindt bij ons een kleinschalige en persoonlijke sfeer. U bent geen nummertje hier. AY Bewind & Beheer neemt uw situatie altijd serieus en werkt vakkundig naar een persoonlijke oplossing van uw problemen.

Wij staan voor kwaliteit

Bij AY Bewind & Beheer staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij onderscheiden onszelf door meerdere keren per jaar trainingen en cursussen aan te bieden aan ons personeel. Dit om continu up te date te blijven met de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wij zijn daarom wij ook lid van de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders Horus.

Samenwerking met de gemeente Arnhem

We zijn trots om te kunnen melden dat AY Bewind & Beheer een samenwerkingsovereenkomst heeft met de gemeente Arnhem, met de naam ‘Samen Sterker’. De afspraken die gemaakt zijn in deze overeenkomst zullen leiden tot meer onderling vertrouwen en (vooral) tot een verbeterde dienstverlening aan inwoners met (dreigende) financiële problemen.

Waarom deze samenwerking?

Bewindvoerders en gemeenten komen elkaar regelmatig tegen: Gemeenten zijn belast met de uitvoering van het zogenaamde minnelijke traject in de schuldhulpverlening. Daar staat tegenover dat sinds de wetswijziging in 2014 “het hebben van problematische schulden” geldt als één van de redenen om beschermingsbewind aan te vragen. Het is de taak van de bewindvoerder om te zorgen voor een goede inventarisatie van de problemen en voor een (financieel) stabiele situatie. Wanneer dat is gerealiseerd kan worden bezien of de cliënt kan worden aangemeld voor het minnelijke traject. Het is in het belang van de cliënt dat deze aanmelding zo snel mogelijk plaatsvindt, maar niet zó snel dat een goede afloop van dat traject in gevaar komt. Met andere woorden: Zowel een te vroeg – als een te laat gestart traject zorgt voor schade. Hier moet dus maatwerk geleverd worden. Dankzij de goede samenwerking zullen gemeente Arnhem en AY Bewind & Beheer zorgen dat dat maatwerk wordt geleverd.

Samenwerkingsovereenkomst FIN Bewind

Wij werken ook samen met FIN Bewind in Gorssel. Dit om continuïteit in de kwaliteit van werk te kunnen waarborgen.